włącznik szyby kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • niebieski9
    Drive
    • 2010
    • 56

włącznik szyby kierowcy

Odebrałem dziś swoje autko z ASO. Zostawiłem w piątek z prośbą o weryfikacje pracy rorządu, tzn. zgłosiłem głośny rozruch na zimnym silniku. Fachowcy wsuchiwali się w prace silnika w piątek, sobotę, poniedziałek rano i popołuidniu. Diagnoza - TTTM!!!
    Mój obecny przebieg 49500 km, nastawnik wymieniamny w lutym, autko już po gwarancji. Dość długo rozmawiałem z doradcami i jak grochem o ścianę. "Jest dobrze i co Pan szukasz dziury w całym". No to aczynam ściemniać, że zależy mi na rzetelnej dziagnozie, że autko po gwarancji i tak będę musiał płacić za wymianę łańcucha i robociznę, a oni przecież z tego żyją". I nic! W końcu odpalili mi demonstracyjne 1.4 TSI z 2012 i ... też klekot przez 3 sekundy.

PS. Nic mi nie mówili, ale chyba wgrali jakiś upgrade oprogramowania, bo moje zegary zachowują się teraz jak w ... Porsche :lol: Po przekręceniu kluczyka do pozycji II wskazówki zegarów przelatują cały zakres i wracają na swoje pozycje wyjściowe. Zaj... Ma tak ktoś?
    Pozdrawiam serdecznie
  • andriu79
    Ambiente
    • 2008
    • 239

włącznik szyby kierowcy

Witam
    Wczoraj moja żonka zamykając drzwi wyrwała cały element gdzie są włączniki od szyb. Udało mi się wszystko zebrać do kupy i nie działa mi otwieranie jednej szyby brakuje jednej cienkiej blaszki. Gdzie mogę dostać tak niepozorny element ?
    pozdrawiam :?

Komentarz

• __PIOTR
      Drive
      • 2010
      • 60

A L L E G R O

Pozdrawiam
      __PIOTR

Komentarz

• Biszczu
        RS
        • 2011
        • 5567

andriu79, jesteś z Zielonej Góry, więc pojedź do "Zdobylaka" na Wrocławską... Drugi duży szrot masz w Zawadzie - wylot na Cigacice, trzecie na drodze między Raculą a Starym Kisielinem. Tutaj masz oferty z allegro:

"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

Pracuję...